fredag 3. oktober 2014

Macarons og nydelig vær

På mandag var det full dag med forelesninger, og på tirsdag jobbet jeg med en fransk innlevering om sjeldne sykdommer og orale manifestasjoner. På onsdag var det full rulle i klinikken, og det har det vært i dag også. Jeg har kommet ganske greit inn i rutinene på klinikken, og har innsett at ting går sakte. Så da får jeg bare roe meg ned noen hakk. Ellers er det hyggelige folk, både medstudenter, ansatte og pasienter. Etter hvert som fransken forbedres er det flere som snakker med meg, og det er veldig hyggelig!

Hele uken har det vært nydelig vær og over 20 grader. Det er helt utrolig at jeg kan kose meg i nydelig sommervær i oktober! Lunsjen på klinikken nytes ute, og det er deilig å spasere rundt i byen.  Det ryktes at det blir kaldere snart, så jeg skal nyte det så lenge jeg kan.

Ellers må jeg innrømme at jeg har funnet en ny, farlig og ganske kostbar favoritt. Jeg trodde macarons var godt, men etter å ha oppdaget luksus macarons i Paris har det åpnet seg en ny verden! Flere boulangerier og andre tilbyr lekre og supergode macarons, med skikkelig smak på. Bestiller du bringebær så får du bringebær. To av favorittene mine er Lenôtre og Jean-Paul Hevin. De lager helt himmelske macarons. Det går vel ikke an å beskrive, man må rett og slett bare smake!
Jeg som er så svak for gode søtsaker har jo ikke sjans til å stå imot, så da er det godt at det er mange fine parker jeg kan jogge i, og at tannpussregimet er over gjennomsnittet bra :)


Vanilje macaron sammen med Cafe Creme i Jardin de Luxembourg
 

En lekker bringebær macaron med friske bringebær og vaniljefyll fra Le Moulin XVI
 

Lekker pakke fra Jean-Paul Hevin. Denne ble delt med Conny!
 

Et lekkert etui med syv deilige macarons fra Lenôtre. Denne ble også delt med Conny.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar